Babagan awake dhewe

Babagan HSC Machinery Co., Ltd

e7582792b1_副本

Didegaké ing 2008,HSCminangka supplier spare parts profesional ing industri minuman.

HSCkhusus ing Bir, Minuman, Mesin kemasan industri Pangan, peralatan Otomasi, Produsen aksesoris peralatan transportasi.

engineers kita karo luwih saka30 taunsaka pengalaman industri.

Iku pesawat saka produksi, sales, minangka salah siji saka perusahaan lengkap.

HSCwis mboko sithik mantep hubungan bisnis karo akeh partners nasional.

Yen sampeyan pangguna piranti wedang, sudagar penengah utawa partner potensial.Mangga hubungi kita ing sembarang wektu.Email Kontrak:sales@hsc-spareparts.com 

Bengkel HSC

29f7319a4d_副本
微信图片_20201014090402_副本_副本
ca206543c79a76be6e874031df40fbd_副本
8 (20)_副本

Kauntungan kita - suku cadang HSC

HSC Machinery Co.,Ltdminangka pemasok manufaktur spare parts profesional ing industri minuman, insinyur kita duwe pengalaman industri luwih saka 30 taun.

Kauntungan kita yaiku kualitas dhuwur, pangiriman cepet, rega kompetitif, layanan siji-mandeg (katalog luwih saka 30.000 bagean).

Our advantage (1)
Our advantage (2)
Our advantage (3)

Bisnis inti kanggo merek spare parts lan Mitra kalebu:

Suku cadang panggantos Blow Molding

Suku cadang pangisi & Capper

Botol / Washer,Spare parts panggantos rinser

Spare parts panggantos Labeler

EBI / Inspektur replacemnet suku cadang

8_201502JE01_0155_副本_副本