Aplikasi pemasok komponen Beverage-Line

Telpon:+8618902416062E-mail:sales@hsc-spareparts.com
Alibaba.com:www.fslidingfeng.en.alibaba.com

company_intr_img

Babagan awake dhewe

Didegaké ing 2008,Foshan HSC Machineryminangka supplier manufaktur spare parts profesional ing industri minuman, Insinyur kita duwe pengalaman industri luwih saka 30 taun.Kauntungan kita yaikukualitas dhuwur, pangiriman cepet, rega Competitive, layanan siji-mandeg(Katalog luwih saka 30.000 bagean). Produk sing ditawakake kalebu produk pengganti sing diprodhuksi dening awake dhewe lan produk asli.

e7582792b1_副本

Produk Kita

layanan kita

Distribution Service

Layanan Distribusi

Amarga kita pabrik, akeh pelanggan perantara takon apa bisa dadi agen utawa distributor kita.Jawaban kita ya.Bisa HSC....

Service for OEMs

Service kanggo OEMs

Apa biaya suku cadang lan personel dhuwur kanggo pangopènan sistem ngisi lan kemasan sampeyan?Apa ana biaya sing digandhengake karo sing ora direncanakake? ...

Mitra merek

  • customer
  • customer
  • customer
  • customer
  • customer