Layanan distribusi

Amarga kita pabrik, akeh pelanggan perantara takon apa bisa dadi agen utawa distributor kita.Jawaban kita ya.Apa HSC bisa njamin layanan pangopènan sawise adol pelanggan?Jawaban kita ya, sawise sampeyan mlebu kontrak karo HSC.HSC bakal nindakake layanan sawise adol pesenan, telung sasi 'layanan bali tanpa kuwatir lan layanan garansi setahun, nyedhiyakake layanan garansi spare parts lan njamin efisiensi mesin sampeyan.Suku cadang kanggo pengisi Kaca, Katup Pengisi kanggo Pengisi Botol, Suku Cadang Pengisi KHS Pengisi Kaca.

Pelanggan asring takon apa spare parts bisa kompatibel?Jawabane ya, ukuran lan bahan spare parts kita digawe kanthi ketat miturut presisi merek asli.

Sawetara pelanggan takon: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?Kita minangka pabrikan, kita duwe insinyur lantai pabrik dhewe lan tim penjualan dhewe. Sinau luwih lengkap babagan bisa ngeklik situs web kita.