Pitakonan

Njawab pitakonan pelanggan babagan HSC

Apa merek spare parts sampeyan nyedhiyakake?

Kita nyedhiyakake Krones, KHS, Sidel minangka merek mesin minangka suku cadang panggantos.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Pabrik, kita minangka pabrikan, pabrik kasebut dumunung ing Distrik Nanhai, Kota Foshan, Provinsi Guangdong, China.

Apa spare parts sampeyan asli?

Produk kita biasane diproses khusus kanggo panggantos bagean.Sawetara spare parts asli.We njamin pilihan saka bahan baku kualitas dhuwur, kualitas kang cedhak asli .Kanggo pitakonan, anggere sampeyan menehi nomer spare part lan jumlahe, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.Bagean kita arang banget awet lan bisa diinstal ing kabeh jinis, KHS, peralatan Sidel ing saindenging jagad supaya jalur produksi sampeyan bisa mlaku kanthi optimal.

Kepiye babagan kualitas suku cadang sampeyan?

We njamin pilihan saka bahan baku kualitas dhuwur, kualitas kang cedhak karo asli.Yen ana masalah kualitas, kita bakal tanggung jawab kanggo bali utawa ngganti. Kanggo nggedhekake wektu aktif, HSC Spare Parts Services ngirim bagean kualitas unggul kanthi lengkap lan wektu timbal sing luwih cendhek.Bagean kita arang banget awet lan bisa diinstal ing kabeh jinis, KHS, peralatan Sidel ing saindenging jagad supaya jalur produksi sampeyan bisa mlaku kanthi optimal.

Kepiye cara kemasan lan transportasi suku cadang?

Metode Packing:akeh-akehe kardus.Saben spare parts saka spare parts kita bakal dikempalken ing karton sawise kang diklasifikasikaké ing tas nutup karo kertas label.Kita bakal ngemas suku cadang lampu ing karton busa + kasus kayu plywood.

Mode transportasi:Amarga spare parts relatif cilik, kita milih kanggo ngeterake udhara, kang efisien lan aman.

Apa jaminan sawise adol sampeyan lan kepiye carane bisa dipercaya perusahaan sampeyan?

Mesin HSC janji manawa suku cadang bisa bali utawa diganti sawayah-wayah sajrone telung sasi sawise didol amarga masalah kualitas utawa panggunaan;Njamin hak konsumsi lan kapentingan pelanggan.

Bengkel Pabrik HSC