HSC009312 rantai karpet Film charter Wrapping mesin kanggo spare parts pangopènan wrapping spare parts

Katrangan singkat:

Aplikasi: Mesin bungkus kanggo Pabrik Minuman / Pabrik Pangan.
Pengiriman lan Paket: Karton, DHL/FedEx
Sampel: Kasedhiya / Gratis
layanan OEM: kasedhiya
Pembayaran: T / T, L / C
HSC Machinery Co, Ltd., Suku Cadang HSC, SILDE, KHS, Pengisi Kaca, Katup Isi kanggo Botol, Pasokan labeller palet lem, silinder bantalan Gripper lan rol lem, klem cpl, Silinder angkat, O-ring, bushing, Mesin Label.


Kabeh bagean sing ditawakake HSC Machinery Co., LTD diprodhuksi dening utawa kanggo HSC Machinery Co., LTD.lan ora dening utawa kanggo Produsèn Equipment Original.Nomer bagean sing dituduhake yaiku Produsen Peralatan Asli, yen ana, mung digunakake kanggo referensi.HSC Machinery Co., LTD minangka pemasok komponen pengganti sing berkualitas sing ora ana hubungane karo produsen peralatan asli.

Detail Produk

Tag produk

Titik sade produk

Pembawa Kanthong Botol kanggo Mesin Cuci Botol KHS, Kanthong kanggo Mesin Cuci Botol KHS, Infeed lan Discharge kanggo Mesin Cuci Botol KHS, Mesin Labeler Pasokan labeller palet lem, Unit Centering kanggo Mesin Label,Pusat Tulip kanggo Mesin Label,Piring Botol lan Segel kanggo Mesin Label,Gripper Cylinder lan Glue Roller kanggo Mesin Labeling,Palet Lem lan Pasokan Label kanggo Mesin Label,Segmen Gear lan Plate Botol kanggo Mesin Labeling.Ombenan kacepetan dhuwur, bir, banyu mineral, kaleng, PET, botol kaca aplikasi industri Minuman lan Pangan dll.

Spare parts mesin HSC minangka mitra sing kudu sampeyan tuku nalika sampeyan kudu tuku spare parts kanggo mesin KHS SIDEL sing wis ana.kayata mesin Labeller Pasokan labeller palet lem, Unit Pusat kanggo Mesin Label, Pusat Tulip kanggo Mesin Label, Piring Botol lan Segel kanggo Mesin Label, Silinder Gripper lan Roller Lem kanggo Mesin Label, Bagean labeler Botol, Palet Lem lan Pasokan Label kanggo Labeling Mesin, Segmen Gear lan Plat Botol kanggo Mesin Label.

Parameter produk

Nama produk:

HSC009312 karpet chain Piagam Film

Brand kanggo nggunakake: suku cadang, suku cadang mesin Sidel, suku cadang mesin KHS
Aplikasi: Pabrik Minuman lan Pabrik Pangan.
Bahan: Stainless steel, PTFE, tembaga, aluminium alloy, baja, karet, plastik, nilon lan bahan liyane.
Paket: Karton, DHL/FedEx
Pembayaran: T/T, L/C
Sampel: Kasedhiya / Gratis

FAQ

1.Q: Apa merek spare parts sampeyan nyedhiyakake?
A: Kita nyedhiyakake mesin, KHS, merek mesin Sidel minangka suku cadang panggantos.

2.Q: Apa perusahaan sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: We are Produsèn Spare parts kanggo, KHS lan Sidel lan pabrik dumunung ing Distrik Nanhai, Foshan City, Provinsi Guangdong, China.

3.Q: Apa suku cadang perusahaan sampeyan asli?
A: Produk kita utamane kanggo, KHS, Sidell lan pelanggan liyane bagean panggantos pangolahan khusus.Sawetara spare parts asli.We njamin nggunakake bahan baku kualitas dhuwur, kualitas cedhak krone asli.Kanggo pitakonan, anggere sampeyan menehi nomer spare parts lan jumlahe, kita bakal menehi kutipan.

4.Q: Kepiye babagan kualitas suku cadang sampeyan?
A: We njamin pilihan saka bahan baku kualitas dhuwur, kualitas kang cedhak asli.Yen ana masalah kualitas, kita bakal tanggung jawab kanggo bali utawa ngganti.

5.Q: Apa cara kemasan lan transportasi suku cadang?
A: Cara packing: paling akeh karton.Saben spare parts saka spare parts kita bakal dikempalken ing karton sawise kang diklasifikasikaké ing tas nutup karo kertas label.Kita bakal ngemas suku cadang lampu ing karton busa + kasus kayu plywood.
Mode transportasi: Amarga spare parts sing relatif cilik, kita milih kanggo transportasi dening udhara, kang efisien lan aman.

6.Q: Apa jaminan sawise dodolan lan kepiye carane bisa dipercaya perusahaan sampeyan?
A: Perusahaan mesin HSC janji manawa suku cadang bisa bali utawa diganti sawayah-wayah sajrone telung wulan sawise didol amarga masalah kualitas utawa panggunaan;Njamin hak konsumsi lan kapentingan pelanggan.

7.Q: Suwene wektu pangiriman produk normal sampeyan?

A: Umume suku cadang konvensional ana ing saham, wektu pangiriman spare parts khusus liyane kira-kira 2-4 minggu, lan wektu pangiriman sawetara spare parts kanthi teknologi rumit yaiku 8-12 minggu.

 

Skenario aplikasi

Kanggo nggedhekake wektu aktif, HSC Spare Parts Service nawakake macem-macem komponen berkualitas kanthi wektu timbal sing luwih cendhek.Komponen kita awet banget lan bisa diinstal ing kabeh jinis peralatan, KHS, Sidell ing saindenging jagad supaya jalur produksi sampeyan tetep optimal.

Kanggo pitakon lan pitakon liyane hubungi HSC kanggo pitakon, hubungi Eileen: eileen02@hsc-spareparts.com










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita