Service kanggo OEMS

Saka omben-omben lan omben-omben jus lan banyu: endi wae omben-omben sing pengin diisi lan dibungkus, isi kasebut nemtokake sifat wadhah kasebut.Saben wedang nggawe panjaluk tartamtu - nanging uga menehi kesempatan individu dhewe.Pangopènan mekanik minangka minuman gedhe lan tanduran banyu kudu ngalami saben taun, pengadaan suku cadang biaya gedhe, nemtokake pentinge operasi mesin ing saben pabrik.
oems (2)

Apa biaya suku cadang lan personel dhuwur kanggo pangopènan sistem ngisi lan kemasan sampeyan?

Apa ana biaya sing ana gandhengane karo mati mesin sing ora direncanakake?

Apa sampeyan gagal nyukupi kapasitas produksi sing direncanakake utawa sampeyan ngluwihi anggaran pangopènan?

HSC machinery Co., Ltd nawakake layanan manufaktur suku cadang kacepetan dhuwur kanthi suku cadang panggantos kanggo, KHS, SIDEL.Bengkel pabrik kita duwe alat mesin CNC manufaktur lan alat ukur digital sing paling maju, sing ndadekake spare parts kita duwe presisi lan akurasi sing ora bisa ditandingi, lan sawetara bahan baku spare parts malah luwih apik tinimbang spare parts asli.

oems (3)
oems (1)

Peralatan fleksibel kita bisa ngolah bahan mentah uga ngasilake produk akhir kanthi massal.

Ing HSC, kita yakin nyedhiyakake solusi lengkap. Cukup kirim desain sampeyan lan kita bakal ngurus produksi.

Kapabilitas mesin CNC kita kalebu nglereni multi-fungsi, pengeboran, mbentuk, grinding lan digunakake digunakake kanggo spare parts logam lan plastik.

Ana akeh alasan kenapa HSC minangka pilihan sing paling apik kanggo para pelanggan nalika tuku suku cadang.